FAQ

Help, ik kan helemaal niet skaten of skeeleren!
Geen nood. Geloof het of niet, maar voorgaande jaren heeft een aantal mensen meegedaan zonder ooit op skates of skeelers gestaan te hebben. Als je conditioneel in orde bent (en dat kan ook door regelmatig hard te lopen, te fietsen of zwemmen!) dan kun je prima meedoen. Je laat je toch niet afschrikken door een mogelijk klein blaartje onder je voet? Heb je geen skates/ skeelers? Leen ze of koop ze ergens! Dus er zijn geen smoesjes meer! Schrijf je team in.

Wij kunnen geen compleet team op de been krijgen, kunnen we toch meedoen?
Natuurlijk! Meld je aan bij de organisatie, dan bemiddelen wij voor je.

Moet ik veel trainen om mee te doen aan een 24-uurswedstrijd?
Ga met je team of collega’s 1 keer per week skaten en test je conditie. En vergeet niet dat het om een estafette gaat. Je kunt ervoor kiezen per rondje (circa 3 km), per een, twee ronden of meer te wisselen. Zo kun je je eigen strategie bepalen.

Welke ondergrond heeft het parcours?
De baan is volledig geasfalteerd en dus ideaal om te skeeleren.

Is het verplicht bescherming te dragen op het parcours?
Het dragen van een helm is verplicht. Overige bescherming, zoals knie- en polsbeschermers, wordt wel aangeraden maar is niet verplicht.

In verband met de veiligheid: kun je de andere skeeleraars wel goed zien?
De baan bij Flevonice is prima verlicht zodat je goed zicht hebt op de andere skeeleraars die zich op de baan bevinden.

Kunnen we zonder sponsor ook meedoen?
Natuurlijk, als organisatie benaderen we ook bedrijven die geen team kunnen formeren maar wel als sponsor willen optreden.

Hoe werkt de inschrijvingsprocedure?
De inschrijvingsprocedure werkt als volgt; rij sole of formeer een team bestaande uit minimaal 2 en maximaal 6 personen. Verzamel van al je teamleden de correcte naam en adresgegevens én de geboortedatum. Schrijf je team in via het online inschrijfformulier op deze site. De teamcaptain ontvangt een bevestiging per mail en meer informatie over het voldoen van het inschrijfgeld en de sponsorloten. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met de organisatie: coen@exventure.nl

1 Reactie

  1. viagra online

    WALCOME

Geef een reactie