Leg je 6 Inline Challenge ‘From Home’ af met de Sprint app


Op zaterdag 6 juni zou de tweede editie van de 6 Inline Challenge gehouden worden. Wegens COVID-19 is dit helaas niet mogelijk, daarom is er een alternatief bedacht: de 6Inline challenge ‘From Home’. Voor deze speciale editie is het zelfs mogelijk om een ‘6 Inline Challenge’ medaille te verdienen met gebruik van de gratis Sprint app.

Tijdens deze virtuele challenge kun je bij jou in de buurt, ‘From Home’, meedoen met de 6 Inline challenge. Door de Sprint app te downloaden en op 6 juni een rondje bij jou in de buurt te gaan skeeleren. Dit kun je alleen doen of samen met vrienden of familie.

Wat is de 6 Inline challenge ‘From Home’?

Op 6 juni gaan we individueel, maar met het gevoel dat je het samen doet, vanuit huis 6 minuten, 60 minuten, 6 uur, 600mtr, 6km, of 60km skeeleren. We dagen iedereen uit om op 6 juni de skates aan te trekken en een tijd of afstand naar keuze te skeeleren. Doe jij ook mee? Dit kun je doen door met de Sprint app je prestaties in afstand en tijd te meten. Verdien de 6 Inline challenge medaille en deel na afloop je route op social media met #6inlinechallengefromhome, om je vrienden en familie uit te dagen om ook mee te doen.

Ben je nog niet bekend met de Sprint app, maar wil je wel meedoen? Met de Sprint app meet je al je schaats- en skateprestaties, zoals afstand, snelheid en tijd. Meer informatie over de skatefunctie in de Sprint app vind je hier. De Sprint app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. Heb je de Sprint app gedownload? Bekijk daarna deze video, hierin leggen we je de basis uit over skaten met de Sprint app, zo ga je goed van start op 6 juni.

Kan ik met de huidige omstandigheden wel skaten?
Ook in deze tijden van het coronavirus kan je skaten; je moet alleen wel met een aantal punten rekening houden. Draag altijd bescherming, minimaal een helm en bij voorkeur ook kniebeschermers en polsbeschermers. Houd daarnaast altijd 1,5 meter afstand tot anderen. Lees hier meer over de richtlijnen voor buitensporten.