Wist je dat…

Powerslide 24kika een loterij heeft met fantastische prijzen? En dat alle deelnemers met het verkopen van loten het minimumbedrag van €150,- p.p. voor stichting KiKa kunnen halen? Die €150,-, dat is ongeveer één lotenboekje en een klein beetje meer! De meeste deelnemers halen dit bedrag probleemloos, waardoor we elk jaar weer meer geld inzamelen voor stichting KiKa. (let op: het is niet toegestaan het inschrijfgeld te betalen uit de opbrengst van de lotenverkoop, daarvoor kopen mensen geen loten!)

Loterij

Voor de loterij verkopen we twee soorten loten:

  • Bedrijfsloten (€25,-)
  • Individuele loten (€2,50)

We verloten meerdere prijzen, waaronder een KOGA MBT, twee vrijkaarten voor een obstaclerun bij Flevonice, een tochtje sloepvaren en een drie gangendiner voor twee. Bekijk hier alle prijzen. De uitslag van de loterijtrekking wordt bekendgemaakt tijdens het evenement zelf op 2 & 3 september. De uitslag is ook altijd terug te vinden op www.24kika.nl.

Wat gebeurt er met het geld?

Tijdens de Powerslide24Kika skaten we voor stichting KiKa. Begrijpelijk dat mensen willen weten wat er met het opgehaald geld gebeurt. Komt het geld wel op de juiste plek? Waarvoor moet ik inschrijfgeld betalen? We zijn hier zo transparant mogelijk in. Powerslide24Kika haalt inkomsten uit drie bronnen:

  1. Inschrijfgeld
  2. Sponsoring
  3. Giften/donaties

Van het inschrijfgeld van delenemers staan we 21% BTW af. Van het restant betalen we de kosten voor de organisatie van het evenement (locatiehuur, evenementenbureau, drukwerk, aggregaten). Ook halen we inkomsten uit bedrijven die direct sponsoren aan 24kika. Dat is maar goed ook, want met alleen het inschrijfgeld van de deelnemers kan het evenement niet georganiseerd worden. Dus ook deze sponsorgelden worden (zoals ook met de sponsoren is afgesproken), aangewend voor de organisatie van 24kika. Blijft er geld over, dan gaat dat naar stichting KiKa. De derde bron van inkomsten: donaties en giften door bedrijven en vrienden/familie/collega’s/kennissen van deelnemers. Meestal door ludieke sponsoracties van deelnemers! En door deelname aan de loterij natuurlijk. Dit is dan ook het allerbelangrijkste: 100% van deze giften/donaties gaat naar stichting KiKa. Het bestuur en alle vrijwilligers werken geheel vrijwillig en ontvangen geen vergoeding. Heb je vragen over de financiën? Mail dan naar info@24kika.nl!